Footbalance-tukipohjalliset

Palvelut

Sattuuko kävellessä tai juokseminen ei onnistu?

Tule Fysiofeelin ja Footbalancen alaraaja-analyysin. Teemme sinulle kattavan tutkimuksen jaloillesi, jotta voisit paremmin.

Silloin kun sinulla on ongelmia jalkojesi, polviesi tai jopa lonkkiesi ja selkäsi kanssa, syy voi olla jalkateräsi ja nilkkasi toiminnan häiriössä, joka vaikuttaa koko alaraajan liikeketjuun ja jopa selkään asti. Jalkaterän virheasentoon löytyy apu yksilöllisellä Footbalance tukipohjallisella, joka tehdään sinulle valmiiksi muutamassa kymmenessä minuutissa ja pääset heti nauttimaan keventyneestä tunteesta jalkojesi alla.

Tutkimuksemme ei kuitenkaan pääty jalkapohjiisi, vaan alaraajaterapeuttimme kartoittavat koko alaraajan ja lantion toiminnan ja annamme sinulle aina yksilölliset tukiharjoitteet koko alaraajan biomekaniikan vahvistamiseksi.

Pohjallisten hankinta on sinulle riskitöntä, sillä Footbalance takaa sinulle 30 pv tutustumisajan. Tuona aikana voimme kiilata ja muokata tarpeen vaatiessa pohjallisen toimimaan juuri sinulle sopivaksi. Jos pohjallinen tuo kaivattua apua, voit palauttaa pohjallisen jälleen myyjälle ja saat rahasi takaisin.

Lue lisää Footbalance-tukipohjallisista osoittessa: www.footbalance.com

Footbalance-tukipohjalliset

Varaa hoitoaika

Puhelimitse tai sähköisen ajanvarauspalvelumme kautta

OmaFysio