Hieronta

Palvelut

Fysiofeelin hierojat ovat kaikki terveydenhuollon ammattilaisia ja koulutettuja hierojia

Klassinen hieronta on ikivanha, perinteinen hoitomuoto, jolla tarkoitetaan käsin tehtävää pehmeiden kudosten liikkuvaa muokkausta. Sen viisi perusotetta ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Meiltä löytyy vuosien kokemus niska-hartiaseudun kiputilojen hoidosta ja selkärangan nikamakäsittelystä. Hoidamme hieronnalla myös akuuttia kipua.

Hieronnan hyödyt

Hieronta aktivoi ihmisen aineenvaihduntaa, verenkiertoa, lihasten toiminnallisuutta ja purkaa paikallisia lihasjännitteitä. Hieronta soveltuu sekä akuutteihin lihaskramppeihin että ennaltaehkäiseväksi hoitomuodoksi.

Milloin kannattaa tulla hierontaan

  • kun lihaksesi ovat jännittyneet tai haluat palautua nopeammin urheilusuorituksen jälkeen
  • kun käsit niska-, hartia- tai selkäsärystä
  • kun kärsit päänsärystä
  • kun tarvitset lievitystä stressiin
  • kun kärsit unettomuudesta
  • kun haluat rentoutua tai hemmotella itseäsi

Purentalihaskäsittely

Purentaongelmat, hampaiden narskuttelu ja muut suun alueen jännitystilat voivat heijastua voimakkaana särkynä niskaan, hartioihin ja ohimoille. Pahimmillaan ne voivat laukaista jopa migreenikohtauksia ja korvien soimista.

Purentalihaskäsittelyllä suun ja pään alueen hieronta voi tuoda avun niska- ja hartiakipuihin. Hieronnan aikana käsitellään kasvojen alue ja purentalihakset poskien sisäpinnoilta. Hierontaan kuuluu myös kaulan ja niska-hartiaseudun käsittely.

Fasciakäsittely

Fasciakäsittely eroaa paljon klassisesta hieronnasta. Faskiakäsittelyn tavoitteena on parantaa koko kehon liikkuvuutta ja saattaa keho symmetriseen asentoon hoitamalla lyhentyneitä tai jännittyneitä lihasketjuja. Hoidon avulla lihasten ympärillä ja välissä olevat sidekudoskalvot saadaan joustavammiksi.

Käsittely on tehokas hoitomuoto lihasten jännitystiloissa, jänne- ja nivelsidevaivoissa. Se parantaa lihasten verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Käsittelyä tehdään tarkoituksen mukaan lihaksen ollessa lepotilassa, venytyksessä tai liikkeen aikana. Liikkeen aikana tehdyssä käsittelyssä asiakas on aktiivisessa roolissa.

hieronta

Varaa hoitoaika

Puhelimitse tai sähköisen ajanvarauspalvelumme kautta

OmaFysio