Neurologinen kuntoutus

Palvelut

Tavoitteenamme on mahdollistaa kuntoutuminen kohti täysipainoista ja mielekästä elämää

Neurologisella kuntoutuksella ylläpidetään ja parannetaan neurologisesta sairaudesta kärsivän asiakkaan toimintakykyä ja mahdollisuuksia toimia itsenäisesti omassa arkiympäristössään. Tyypillisiä neurologisia sairauksia ovat Parkinsonin tauti, ms-tauti, lihassairaudet, aivoinfarkti, cp-vamma ja aivoverenkiertohäiriöt.

Neurologisen kuntoutuksen pohjana käytämme näyttöön perustuvia fysioterapian menetelmiä, kuntoutujan omia tavoitteita ja asiantuntevaa henkilökuntaamme. Fysioterapian keinot valikoituvat lääketieteellisen diagnoosin, kuntoutujan kanssa tehtävän suunnitelman ja fysioterapeutin tekemän arvioinnin perusteella. Neurologisen fysioterapian keinoina ovat mm. liikehoidot, tasapaino- koordinaatio- ja lihaskuntoharjoitteet, manuaaliset käsittelyt sekä ohjaus ja neuvonta. Jotta kuntoutus olisi mahdollisimman tehokasta, teemme yhteistyötä kuntoutujan läheisten ja muiden hoitajatahojen kanssa. Toteutamme neurologista fysioterapiaa toimipisteessämme, kuntoutujan kotona tai allasterapiana esim. Zimmarissa.

Meille voit tulla asiakkaaksi itsemaksavana asiakkaana, KELA:n maksusitoumuksella, vakuutusyhtiön, kotikuntasi tai työnantajasi kustantamana. Olemme KELAN vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja.

neurologinen kuntoutus

Varaa hoitoaika

Puhelimitse tai sähköisen ajanvarauspalvelumme kautta

OmaFysio