Yhteystiedot

Kempele | Oulu

Löydä meidät

Kempeleen toimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Kempelettä, Kauppakeskus Zeppeliinin keskusaukion 2. kerroksessa. Oulun toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Prisma Limingantullin takana n. 2 km päässä ydinkeskustasta. Samoissa liiketiloissa toimii myös Liikuntakeskus Voitto.

Henkilökunnan s-postit ovat muotoa etunimi.sukunimi@fysiofeel.fi.

Fysiofeel, Kempele

Puhelin: 044 988 5062
Sähköposti: info@fysiofeel.fi
Osoite: Kauppakeskus Zeppelin, Kempele, B-sisäänkäynti, 2. krs
Palvelemme: ma-to 8-19, pe 8-16 & vkl sop. mukaan

Myöhempiä ilta-ja lauantaiaikoja voit kysyä soittamalla suoraan terapeutille, ajanvarausnumeroon 044 988 5062 tai katsomalla reaaliaikaisesta nettiajanvarauksestamme.

Fysiofeel, Oulu

Puhelin: 045 886 4112 tai 044 988 5062
Sähköposti: info@fysiofeel.fi
Osoite: Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu
Palvelemme: ma-pe 8-20

Oulun toimipisteen aukiolot näet reaaliajassa nettiajanvarauksen kautta. Voit myös tiedustella Oulun aukioloja/vapaita aikoja soittamalla numeroon 045 8864 112.

Fysiofeel, Kempele

Kauppakeskus Zeppelin, Zeppeliinintie, Kempele, Suomi

Fysiofeel, Oulu

Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu, Suomi

Tilaa uutiskirjeemme

Saat ajantasaista tietoa kehon hyvinvoinnista sekä kampanjoistamme

Tutustu ammattilaisiimme

Avaa esittely klikkaamalla kuvaa

Pia Kumpulainen

Tj, fysioterapeutti

Pia Kumpulainen

Tj, fysioterapeutti

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 1998 lähtien, joista viimeisimmät kolme ja puoli vuotta Kempeleessä.  Jotta asiakas saisi parhaan mahdollisen hyödyn terapiasta, seuraan alamme kehitystä ja haastan itseäni sekä osaamistani jatkuvalla ammatillisella koulutuksella. Olen suorittanut Steccon Fascial Manipulation ® tasojen 1 ja 2 -koulutukset.

Vahvinta osaamisaluettani ovat tuki-ja liikuntaelimistön ongelmat, erityisesti yläraaja sekä niska-ja selkäongelmat. Työnkuvaani kuuluu myös neurologisten asiakkaiden kuntoutus.

Olen toiminut pilatesohjaajana yhdeksän vuoden ajan, viimeisimmäksi opiskelin  STOTT-pilateskouluttajan opastuksella. Vartalon tukilihasten hallinta ja niiden käyttö kiinnostaa minua kovasti ja minulta löytyykin osaamista myös suorien vatsalihasten erkauman hoitoon.

Tutkin asiakkaan huolellisesti ja yhdessä asiakkaan kanssa laadimme hänelle sopiva harjoitusohjelma. Teen lihas-ja nivelkäsittelyitä, akupunktiota sekä teippaan tarvittaessa. Shockwave-paineaaltohoito, sähköhoidot ja McKenzie-menetelmä kuuluvat myös osaamisalueeseeni. Toimin myös työfysioterapeuttina.

Tervetuloa asiakkaakseni lääkärin lähetteellä tai ilman.

040 588 7156

Markku Moisala

Fysioterapeutti

Markku Moisala

Fysioterapeutti

Olen toiminut fysioterapeuttina Kempeleessä usean vuoden ajan ja pidän tärkeänä kehittää osaamistani kouluttautumalla jatkuvasti ammattitaidon ylläpitämiseksi.

Tuki-ja liikuntaelimistön ongelmat, erityisesti alaraajafysioterapia, ovat minun vahvuusaluettani. Teen työtä myös urheiluvammojen parissa ja olenkin toiminut mm. Rovaniemen Palloseuran fysioterapeuttina sekä ODL Liikuntaklinikalla. Osaamiseeni kuuluu myös neurologisista sairauksista kuntoutuvien fysioterapia.

Tutkin asiakkaani yksilöllisesti ja räätälöin hänelle sopivan harjoitusohjelman, teen lihas- ja nivelkäsittelyt ja teippaan tarvittaessa. Shockwave-paineaaltohoito, sähköhoidot sekä McKenzie-menetelmä ovat tuomassa vaikuttavuutta fysioterapiaani.

Olet tervetellut asiakkaakseni lääkärin lähetteellä tai ilman.

044 506 0904

Laura Nummi

Fysioterapeutti

Laura Nummi

Fysioterapeutti

Olen energinen fysioterapeutti, jonka erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat tuki- ja liikuntaelimistön vaivat. Olen sertifioitu MDT-terapeutti (McKenzie). MDT-menetelmää (mekaaninen diagnosointi ja terapia) voidaan käyttää rangan ja raajanivelten ongelmien hoitamisessa.

Korostan terapiassa asiakkaan aktiivista otetta, jotta kuntoutuminen jatkuu luontevasti kotona. Teen tarvittaessa pehmytkudoskäsittelyjä ja teippaan.

Vapaa-aikanani muun muassa golfaan, pyöräilen ja käyn kuntosalilla.

Tervetuloa asiakkaakseni lääkärin lähetteellä tai ilman.

040 558 2200

Mika Mettovaara

Koulutettu hieroja

Mika Mettovaara

Koulutettu hieroja

Olen kivun hoitoon erikoistunut koulutettu hieroja. Haastattelen ja tutkin asiakkaan sekä teen jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman asiakkaan kanssa yhteisymmärryksessä. Toteutan hieronnan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Osaamiseeni kuuluvat klassinen hieronta, lihaskalvo- eli faskiakäsittely, triggerpistekäsittely, kylmä- ja lämpöhoidot, erilaiset venytykset sekä kinesioteippaus.

Tervetuloa asiakkaakseni

044 981 6738

Katja Laukka

Fysio- ja lymfaterapeutti

Katja Laukka

Fysio- ja lymfaterapeutti

Katjalle voit varata ajan sähköisen ajanvarauksemme kautta Oulun toimipisteeseen. Kempeleen toimipisteeseen varaukset tulee tehdä soittamalla suoraan Katjalle numeroon 050 381 6621.

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2001 lähtien. Työkokemusta minulla on neurologisten ja ikääntyvien asiakkaiden kuntoutuksesta, lymfaterapiasta, lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntoutuksesta sekä tuki- ja liikuntaelin sairaiden laitoskuntoutuksesta.

Pyrin pitämään ammattitaitoani yllä kouluttautumalla ja tällä hetkellä olen kouluttautumassa kokonaisvaltaiseksi rentoutusohjaajaksi. Lisäkoulutuksia onkin tullut hankittua matkan varrella useampia ja niistä lähintä sydäntäni on lymfaterapia. Lymfaterapeutiksi kouluttauduin vuonna 2013. Tämä fysioterapian erikoisala veikin sitten mennessään.

Lymfaterapialla hoidetaan eri syistä syntyneitä turvotuksia ja niiden seurauksia sekä vaivoja tai sairauksia, joiden yhtenä oireena on turvotus. Manuaalinen käsittely tapahtuu kevyin pumppaavin ottein ja tarkoituksena on elvyttää lymfa- eli imusuoniston toimintaa. Käsittely myös rentouttaa hoitaen samalla kehoa ja mieltä. Lymfaterapiaan kuuluvat myös kompressiotuotteet, ihonhoito ja liikunta.

050 381 6621

Sonja Pakonen

fysioterapeutti

Sonja Pakonen

fysioterapeutti

Olen oululainen, Rovaniemeltä valmistunut fysioterapeutti. Olen harjaannuttanut tutkimisen, arvioinnin, manuaalisen terapian ja ohjaamisen taitojani sekä yksityisellä että julkisella sektorilla työskennellen.  Täydennän ja kehitän ammattitaitoani erilaisin lisäkoulutuksin. Fysioterapeuttina pyrin korostamaan asiakkaan omaa aktiivisuutta. Haluan kehittää yhdessä asiakkaani kanssa hänen toimintakykyään mahdollisimman tehokkaasti.

Liikunta on tärkeä osa elämääni. Pelaan golfia SM-tasolla ja valmennan golfjunioreita. Golfin lisäksi harrastan mm. kiipeilyä, käsitöitä ja käyn silloin tällöin pelaamassa sulkapalloa.

Varaa hoitoaika

Puhelimitse tai sähköisen ajanvarauspalvelumme kautta

OmaFysio